Årets Tjener 2017

Semifinalen

Alle tilmeldte deltager i udvælgelsen, som fandt sted den 12. November 2017 i Odense.

Download udbudsmaterialet i pdf

Deltagerne kan bl.a. komme igennem nogle af følgende discipliner (de udvalgte discipliner oplyses i god tid inden konkurrencen):

  • Skriftlig teoriprøve
  • Mixologi
  • Forklaring af en given menu med anbefaling af tilhørende drikkevarer
  • Flambering, tranchering eller filetering
  • Identificering af vin
  • Viden om øl
  • Viden om ost
  • Viden om spiritus
  • Præsentation af kold buffet
  • ’Taking orders’ – vejlede i mad/vin/ost foreslå alternativ ved f.eks. allergi
  • Champagneåbning med sabel
  • Barista
  • Servietfoldning
  • Salat/Dressing
  • Borddækning

Blandt deltagerne i udvælgelsen vil de 5 bedste blive udtaget som finalister til Årets Tjener 2018.