Årets Tjener 2017

Nespresso Business Solutions 

Nespresso Business Solutions historie begyndte for over 27 år siden i Schweiz med en enkel, men revolutionerende idé: at give gæsten, kunden og medarbejderen mulighed for at nyde den perfekte kop kaffe, hver gang. Det var således tanken om at give den ganske almindelig bruger “Barista oplevelsen”. I 2008 åbnede Nespresso Business Solutions i Danmark, og har idag afdelinger i henholdsvis Hellerup og Aarhus.

Vi leverer erhvervsløsninger, designet til at imødekomme et hvilket som helst behov på restauranter, hoteller, cafeer og kontorer. Vores kaffeløsninger er specielt designet til intensiv brug og enkel tilberedning af kaffe af den højeste kvalitet. Der er vores Grand Cru kaffer, langevarige kunderelationer og bæredygtige forretningsprincipper, der i en kombinationen gør at restauranter, cafeer, bagere, hoteller og kontorer herunder prestigefyldte organisationer såsom Hotel D'angleterre og Restaurant Bistro Boheme serverer kaffe fra Nespresso Business Solutions, kop efter kop.

 

Nespresso Business Solutions

 

Kaffe er kernen i alt, hvad vi foretager os, og det er brugernes nydelse af vores Grand Cru kaffer, der er grunden til, at vi gør det, vi gør. Vores filosofi er at Nespresso Business Solution, ikke kun tilbyder kaffe men en oplevelse, der kombinerer perfektion, nydelse, enkelhed, æstetik og skræddersyet service, kop efter kop. Det er dette, der er grundfilosofien i vores arbejde.


Se mere om vores kaffeløsninger på www.nespresso.com/pro eller kontakt os på tlf. 80 30 03 03.

Mød os til FoodExpo på stand F5120 – så byder vi på en perfekt kop kaffe fra Nespresso!