Du opnår viden, som gør dig i stand til:

- At beskrive bælgfrugters (ærter, kikærter, linser og bønners) mangfoldighed og anvendelsesmuligheder

- At forklare bælgfrugters egenskaber som næringsrige og klimavenlige råvarer

- At forklare sensoriske succesfaktorer ved tilberedningen af smagfuld mad med bælgfrugter

 

Du opnår færdighed i:

- At tilberede retter, hvor bælgfrugter er en vigtig ingrediens

- At planlægge og tilberede retter med bælgfrugter til dagens måltider, hvor du anvender viden om deres smag og konsistens samt klimaftryk

- At vurdere bælgfrugters funktion, smag og ernæringsværdi i tilberedte retter

AMU-kursus: Ja-Tak | Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag

HVOR

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev allé 18, Valby

HVORNÅR

Dato: 23. april til 24. april 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.