Du kan planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet. Du kan beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.

AMU-kursus: Ja-Tak | Bæredygtighed i storkøkkener

HVOR

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev allé 18, Valby

HVORNÅR

Dato: 26. marts til 27. marts 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.