Der er brug for flere faglærte tjenere i branchen. Derfor arbejder Hotel- og Restaurantskolen netop nu på at styrke tjeneruddannelsen og forbereder en ny indsats målrettet unge mellem 18-25 år.
Målet er klart: At få flere tjenerelever ind på skolen – og flere faglærte ud i restauranterne.
Som en del af indsatsen indsamler skolen data via et kort spørgeskema, som henvender sig til unge ufaglærte tjenere. Her har I mulighed for at hjælpe ved at dele spørgeskemaet med jeres tjenere og opfordre dem til at deltage. Det tager ca. 5 min. at udfylde og findes både på dansk og engelsk.
Hotel- og Restaurantskolen arbejder samtidig på at udvikle gratis events for tjenere, hvor de kan lære om alt fra vin og gæstepsykologi til arbejdsmiljø.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025