Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Wassim Hallal fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus er kåret som Kokkenes Kok 2024 – en hæderspris uddelt af Fonden Dansk Gastronomi og stemt hjem af 250 restauratører i hele landet.
Ved en festmiddag på Le Grand Rouge i København blev prisen overrakt til en synligt rørt Wassim Hallal, der har været blandt Danmarks kulinariske frontfigurer i næsten to årtier. Wassim Hallal overtog Frederikshøj i 2009 og har med to Michelin-stjerner cementeret restaurantens position i toppen af dansk gastronomi.
Med hæderen skriver han sig ind i rækken af tidligere modtagere, som tæller navne som Brian Mark Hansen, Kenneth Toft-Hansen, Jakob Mielcke, Per Thøstesen, Rasmus Kofoed, Claus Meyer og René Redzepi.
Ifølge Per Thøstesen, medlem af fondens bestyrelse, er prisen velfortjent, fordi Hallal gang på gang hæver niveauet og målrettet arbejder mod nye højder.
Festaftenen blev afholdt med 140 gæster og en menu tilberedt af fondens bestyrelseskokke, og overskuddet fra arrangementet går til at støtte unge kokketalenter gennem konkurrencer og masterclasses.
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024. Foto: PR
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025