Branchens bedste lederuddannelse, Hospitality Management, som er grundlagt af HORESTA og Dania, har fået et nyt fag, ’Virksomheders bæredygtige strategi’.

I det nye fag vil deltagerne arbejde med nøgletal i forhold til bæredygtigt regnskab og få en dybdegående forståelse af indsamling af klima- og bæredygtighedsdata.

Samlet set giver uddannelse i Hospitality Management ledere værktøjer til at analysere og løse de udfordringer, som den moderne leder stilles overfor, samt lære at skabe et godt arbejdsmiljø, så medarbejdere trives og kan udvikle sig.

Modulerne til uddannelsen vil blive tilbudt som hybrid undervisning. Det betyder, at man selv kan vælge om man vil tilgå undervisningen ved fysisk fremmøde eller deltage online uanset hvor i landet man befinder dig.

Her vil et fag strække sig over tre måneder og give 10 ECTS-point. Der er syv undervisningsdage i alt pr. fag som afvikles i tidsrummet fra kl. 9.00 – 15.30. Man vil kunne tilgå udvalgte optagelser samt diverse elementer fra undervisningen efterfølgende.

Læs mere om uddannelsen her, hvor du også kan tilmelde dig

Log ind