Der har været stor efterspørgsel på HORESTAs og 3Fs kursus for oplæringsansvarlige, som over 100 har gennemført på bare et halvt år.
På kurset undervises de blandt andet i at tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder de formelle krav til uddannelsen, og som formår at inkludere eleverne i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab.
En af de oplæringsansvarlige, der har deltaget i det to dage lange kursus, er konferencekoordinator hos Severin, Jesper Ballisager. Her fik Jesper Ballisager værktøjer til at gøre forløbet for deres elever endnu bedre.
”Det har virkelig givet mig et godt afsæt til at gøre det endnu bedre for vores elever, når de er i oplæring hos os. Efter kurset er vi blevet mere klar over, hvad der skal til for at lave et godt forløb, og hvor der præcis skulle justeres for at optimere det,” siger Jesper Ballisager.
Når kurset er gennemført, må virksomheden og den oplæringsansvarlige gøre brug af mærkningsordningen ”JA TAK til ELEVER” i en periode på tre år. Her får virksomheden udleveret et klistermærke til at sætte i dør/vindue.
Kurset for oplæringsansvarlige udbydes følgende steder:
HRS, København den 9. september 2024 – 17. september 2024
College360: den 30. september 2024 – 8. oktober 2024
Techcollege: den 10. september - 25. september 2024
ZBC/Slagelse den 30. september 2024 – 19. november 2024
Hansenberg den 16. december – 07. januar 2025
Du kan tilmelde dig her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025