HORESTA vil sætte erhvervet i scene på en helt ny måde på dette års folkemøde på Bornholm. 

”The Falcon Hotel i Sandvig bliver samlingssted for branchen i år. Her mødes vi med erhvervet, politikere og andre folkemødedeltagere, som vi gerne vil samle for at netværke og indbyde til åben dialog. Det bliver en ny og anderledes måde at skabe stærke netværk på”, siger Jeppe Møller-Herskind, der er viceadm. direktør i HORESTA. 

HORESTAs nye tilgang til Folkemødet er kommet i stand via et strategisk partnerskab med Viva.com, Europas første betalingsudbyder der tilbyder kortindløsning i 24 lande på ethvert device. Sammen vil de to parter skabe et unikt 3-dages event for hotel-, restaurant-, og turisterhvervet med tid og rum til at netværke og drøfte indsigter og ideer til, hvordan erhvervets udfordringer kan løses, og hvordan vækstpotentialet bliver udnyttet bedst muligt. 

”Vi er glade for at indgå dette samarbejde med HORESTA ved Folkemødet 2024. Vi ser frem til at vise vores løsninger og indgå i en dialog om, hvordan Viva.com kan understøtte branchens behov for betalingsløsninger, som forbedrer gæsternes samlede oplevelse og skaber vækst”, siger Danny Turchi, Regional Manager, Viva.com Nordics.   

HORESTA og Viva.com byder på et line-up af aktiviteter og inviterer blandt andet til et Garden Party og middagsselskaber for brancheprofiler og andre interessenter.  

Derudover inviterer HORESTA til en debat i Venstres have med en live-sending af ”HORESTA & Dilemmaknuserne”. Et program med indbudte gæster som HORESTAs medlemmer tester med svære udfordringer fra dagligdagen i branchen. 

 

Viva.com er Europas første indløser, der tilbyder betalingsløsninger i 24 lande på mere end 1165 devices. Viva.coms Tap on Any Device-teknologi til fysiske betalinger, Smart Checkout betalingsgateway til ecommerce og løsning til marketplaces hjælper alle typer forretninger med at håndtere betalinger efter deres behov. Med over 40 betalingsmetoder og funktioner som Surcharge, DCC og offline betalinger på alle korttyper kan forretninger sænke deres udgifter og optimere deres omsætning.

Hotel er stadig til salg

Hotelejer Hanne Nielsen har nu i et år haft 885 kvadratmeter hotel til salg. Forretningen er sund, men alligevel kniber det med interessen for at købe

Log ind