Tirsdag samles Danmarks skarpeste gastronomiske talenter i Lokomotivværkstedet i København for at dyste om de eftertragtede titler som Årets Kok og Årets Tjener 2025, og onsdag gælder det elevkonkurrencerne.
Med præcision, kreativitet og teknisk snilde skal deltagerne overbevise dommerpanelet i det officielle Danmarksmesterskab for professionelle kokke og tjenere, der afholdes som en del af fødevaremessen Madværkstedet på Lokomotivværkstedet i København den 11.-12. marts.
Finalisterne får stillet krævende opgaver, hvor kokkene blandt andet skal kreere en tre-retters menu med både kendte og overraskende elementer, mens tjenerne skal demonstrere præcision i alt fra tranchering til vin- og spiritusidentifikation.
Følg med fra første parket – direkte på live stream
Hvis du ikke har mulighed for at være til stede i København, kan du følge konkurrencen tæt. Vi livestreamer hele begivenheden, så du kan se deltagerne i aktion og opleve spændingen direkte.
Streamen kan følges fra 11. marts kl. 09
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025