HORESTA afholder mandag den 7. april Restaurant Insights 2025 i Kilden i Haven i Tivoli, København – en inspirationsdag for restaurationsbranchen.

Nu er programmet klar – og det byder på en række stærke oplæg, der zoomer ind på udviklingen i restaurantbranchen, bæredygtighed, digitalisering og dansk økonomi.

Dagen starter med en brancheopdatering fra HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær, efterfulgt af indlæg fra blandt andre restauratør Dorte Juhl Østergaard fra LOCA og OnlinePOS’ Karsten Knudsen og Pål Rikter, der dykker ned i teknologiens betydning for gæsteoplevelsen.

Derudover giver Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen sit bud på, hvad dansk økonomi betyder for restaurantmarkedet i 2025.

"Jeg glæder mig til en dag med inspirerende indhold, hvor vi dykker ned i vores spændende branche med de nyeste tal og tendenser. Det bliver en oplagt mulighed for både at blive klogere og møde gode kolleger fra hele landet," siger Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA.

Restaurant Insights er eksklusivt for virksomheder med restaurantdrift og henvender sig til ledere og beslutningstagere i restauranter, caféer, hotelrestauranter, catering, kantiner, natteliv og lignende.

For HORESTAs medlemmer er deltagelse gratis. Ikke-medlemmer: 1.500 kr. ekskl. moms pr. person. Der opkræves et gebyr på 700 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelsen eller ved no-show.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Tilmeld dig her

Søg 10.000 kr. til indsats for mental sundhed på arbejdspladsen

Danmarks Mentale Sundhedsdag markerer igen i år muligheden for at søge støtte til trivsel på jobbet. Med op til 10.000 kr. i støtte fra Velliv Foreningen kan hotel-, restaurant- og turismevirksomheder styrke deres arbejde med mental sundhed – og samtidig dokumentere en indsats i ESG-regnskabet.

Log ind