HORESTA afholder mandag den 7. april Restaurant Insights 2025 i Kilden i Haven i Tivoli, København – en inspirationsdag for restaurationsbranchen.
Nu er programmet klar – og det byder på en række stærke oplæg, der zoomer ind på udviklingen i restaurantbranchen, bæredygtighed, digitalisering og dansk økonomi.
Dagen starter med en brancheopdatering fra HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær, efterfulgt af indlæg fra blandt andre restauratør Dorte Juhl Østergaard fra LOCA og OnlinePOS’ Karsten Knudsen og Pål Rikter, der dykker ned i teknologiens betydning for gæsteoplevelsen.
Derudover giver Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen sit bud på, hvad dansk økonomi betyder for restaurantmarkedet i 2025.
"Jeg glæder mig til en dag med inspirerende indhold, hvor vi dykker ned i vores spændende branche med de nyeste tal og tendenser. Det bliver en oplagt mulighed for både at blive klogere og møde gode kolleger fra hele landet," siger Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA.
Restaurant Insights er eksklusivt for virksomheder med restaurantdrift og henvender sig til ledere og beslutningstagere i restauranter, caféer, hotelrestauranter, catering, kantiner, natteliv og lignende.
For HORESTAs medlemmer er deltagelse gratis. Ikke-medlemmer: 1.500 kr. ekskl. moms pr. person. Der opkræves et gebyr på 700 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelsen eller ved no-show.
Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice sætter turbo på global ekspansion
13-05-2025
-
Scandic opruster: Flere hoteller og ny franchise-strategi i Danmark
13-05-2025
-
Fremgang i Københavns Lufthavn trods global uro
13-05-2025
-
Turister belønnes igen for grøn adfærd i København
13-05-2025
-
Global uro får flere danskere til at overveje ferie hjemme
13-05-2025
-
Den norske stat træder ind som medejer i Norwegian
13-05-2025
-
Hotel Vildbjerg skal finde ny køkkenchef
13-05-2025