Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. maj overtog Bühlmann-koncernen driften af det kendte Hotel Royal i hjertet af Aarhus.

Nu sætter man gang i en omfattende renovering, som kommer til at koste op mod 20 millioner kroner. Med renoveringen ønsker man at skabe et boutiquehotel af international standard, som skal være det førende i landet, skriver Turisme24.dk.

Renoveringen omfatter blandt andet en opgradering af hotellets nuværende 69 værelser, men der bliver også tilføjet fire nye værelser, som spænder over værelsestyperne penthouse, brudesuite, Kings Suite og Queens Single.

Renoveringen omfatter også en ny lobby, og gæster kommer til at kunne nyde en champagnebrunch eller en afternoon tea i hotellets atriuminspirerede restaurant, Queens Garden, oplyser Bühlmann.

Renoveringen af hotel Royal er en del af en vækstplan, som Bühlmann-kæden har lagt. I dag rummer koncernens portefølje otte hoteller i Jylland, men ambitionen er på længere sigt at blive landsdækkende.

Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind