Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden den danske hotelkæde Bühlmann blev stiftet i Nordjylland i 2007, har kæden haft vokseværk. Tidligere i år gjorde kæden sin entré på det københavnske hotelmarked med luksus-boutiquehotellet Herman K med kun 31 værelser, og senest har man tilføjet det 74 værelser store Hotel Randers i Jylland. Det skriver Turisme24.dk.

“Hotel Randers er byens hotel i Randers, og vi synes, at der var nogle synergier mellem Hotel Randers, som er et ikonisk hotel i Randers, og Hotel Royal, som er et ikonisk hotel i Aarhus,” fortæller Anemette Bühlmann, som ejer Bühlmann-koncernen sammen med sin ægtefælle Danni Bühlmann, til Turisme24.dk.

De seneste hoteller i porteføljen er en del af en vækststrategi, hvor målet er at vokse med to hoteller om året. Sidste år drejede det sig om det kendte Hotel Royal på Store Torv i Aarhus og Airport Hotel i Billund, som Bühlmann overtog fra Zleep. På baggrund af strategien leder man også fortsat efter hoteller, som passer til Bühlmann-koncernen.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Ejer har fået nøglerne til Hotel Ry

Det er en kæmpe lettelse at have hotelnøglerne i hånden, fortæller Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der nu leder efter nye forpagtere.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Log ind