Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det har været en lang sommer med mørke vinduer og en låst dør på Hotel Ry, mens kurator Jan Bruun Jørgensen har forsøgt at rydde op i konkursboet efter den tidligere forpagter Thomas Poulsen. Det skriver Midtjyllands Avis.

Selskabet, der skiftede navn fra Hotel Ry ApS til ’Selskabet af 18. juni 2024 ApS’ tilbage i juni, indgav en konkursbegæring kort efter lukningen den 1. juli. Siden har Michael Gadeberg fra ejendomsselskabet Hotel Ry, der ejer bygningerne, ikke haft adgang til lokalerne.

Men nu er der godt nyt fra adressen midt i Ry. Kurator har netop overleveret hotelnøglerne til Michael Gadeberg, og det betyder, at han kan begynde jagten på en ny forpagter.

”Indtil nu er jeg blevet kontaktet af 18, der er interesserede i at drive hotellet videre. Jeg har selv en håndfuld favoritter, så jeg vil allerede i denne og i næste uge vise hotellet frem til nogle af dem. Mit helt store ønske er jo, at Ry har et velfungerende hotel. Det var derfor, jeg købte bygningerne i sin tid,” siger Michael Gadeberg.

Hotelkæde hylder sine lokalområder

En københavnsk hotelkæde ønsker at deltage aktivt i de lokalområder, hvor man driver hoteller. Nu lancerer kæden et koncept, som inviterer naboerne tættere på.

Bühlmann barsler fortsat med store vækstplaner

Tidligere i år gjorde Bühlmann entré på det københavnske hotelmarked med boutiquehotellet Herman K, og et hotel i Randers er også kommet til. Koncernen vil dog være større i hovedstaden, og strategien hedder fortsat to nye hoteller om året.

Log ind