Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kasper Heine har skiftet gourmetmaden ud med mad til Ikeas kunder.
Han har tidligere arbejdet på Noma, der flere gange er kåret til verdens bedste restaurant, og så har han været kok på gourmetrestauranten Støvlet Katrine i Sorø og drevet Lyngkroen i Rørvig.
Nu er gourmetmaden skiftet ud med mad i Ikea i Taastrup.
”Det har været min opgave at bruge min kreativitet og åbne menuen op. Jeg er måske kommet med noget, som var lidt for ambitiøst, men hellere drømme stort og så finde ud, af at det ikke er muligt at lave det, så man kan servere 2500 portioner om dagen”, siger Kasper Heine til Nordvestnyt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelstars Union er kommet med reviderede kriterier
05-12-2024
-
HORESTA til møde med EU’s nye turismekommissær
05-12-2024
-
Kontanter: Kend reglerne og undgå dyre fejl
05-12-2024
PRESSEKLIP
-
Ny direktør for VisitNordsjælland
05-12-2024
-
Regeringen opjusterer vækstforventningerne
05-12-2024
-
Turisme tilbage på niveauet før pandemien
05-12-2024
-
Lalandia udvider tilbud til børnefamilier
05-12-2024
-
Turister i Nordjylland skal plante træer for klimaet
05-12-2024
-
Ny rapport sætter fokus på autocamperturisters behov
05-12-2024