Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Simested Kro i Himmerland genåbnede sidste år på bagkant af en konkurs og satte kæmpe-wienerschnitzelspisning på programmet i bestræbelserne på at skabe opmærksomhed omkring restauranten i den lille himmerlandske by med godt 200 indbyggere. Det skriver Nordjyske
Viceadministrerende direktør i Horesta, Jeppe Møller- Herskind, anerkender, at der skal tænkes utraditionelt for at tiltrække gæster - ikke mindst på mindre kroer i landdistrikterne.
Han fortæller, at brancheforeningen for nylig spillede ud med en række initiativer i forbindelse med et nyt landdistriktsudspil fra regeringen.
”Det gør vi i bestræbelserne på blandt andet også at hjælpe små kroer, der i den grad har en eksistensberettigelse, også fordi de fungerer som det lokale samlingssted og er omdrejningspunkt for det sociale liv i landsbyerne og har i forbindelse med landdistriktsudspillet f.eks. budt ind med bedre adgang til lånekapital, lempelse af planloven samt mulighed for at få elbilen ladet op,” siger Jeppe Møller-Herskind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025