Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danskernes restaurantvaner varierer markant geografisk, viser en ny rapport fra HORESTA, som er foretaget i samarbejde med Kantar Gallup. Københavnerne går mest ud med 126 årlige restaurantbesøg, mens Bornholm ligger i bund med 40 besøg om året.
Gennemsnitsdanskeren går ud 88 gange årligt, men forskelle i indkomst og udbud skaber store variationer på tværs af landet.
Ifølge Jeppe Møller-Herskind, viceadm. direktør i HORESTA, kan særligt lokale koncepter som 'fra jord til bord' åbne muligheder for vækst i provinsen. Rapporten skal hjælpe branchen til at forstå kundernes vaner.
Læs hele historien på Avisen Danmark
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelstars Union er kommet med reviderede kriterier
05-12-2024
-
HORESTA til møde med EU’s nye turismekommissær
05-12-2024
-
Kontanter: Kend reglerne og undgå dyre fejl
05-12-2024
PRESSEKLIP
-
Ny direktør for VisitNordsjælland
05-12-2024
-
Regeringen opjusterer vækstforventningerne
05-12-2024
-
Turisme tilbage på niveauet før pandemien
05-12-2024
-
Lalandia udvider tilbud til børnefamilier
05-12-2024
-
Turister i Nordjylland skal plante træer for klimaet
05-12-2024
-
Ny rapport sætter fokus på autocamperturisters behov
05-12-2024