Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I Herning har Østergaards Hotel netop modtaget den såkaldte Green Key-certificeringen.
Det markerer starten på en bredere indsats fra Danske Hoteller for at opnå certificering på samtlige af kædens hoteller. Certificeringen kræver fokus på energibesparelser, økologi og lokale råvarer, og det seneste halve år er alle hotellets processer blevet gennemgået for at reducere madspild og energiforbrug.
Ifølge kommerciel direktør Jørgen Christensen er certificeringen både en nødvendighed og et konkurrenceparameter i dagens hotelmarked.
Danske Hoteller vil nu rulle tiltagene ud på alle sine hoteller for at reducere CO2-udledning og øge bæredygtigheden i de kommende år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurantkæden Mahalle genåbner efter konkursforløb
25-10-2024
-
Torben Klitbo fortsætter restaurantrejse med ambitioner om udlandet
25-10-2024
-
Regeringen bakker op om Esbjergs hotelprojekt på havneø
25-10-2024
-
Historisk beskæftigelse trods mangel på arbejdskraft
25-10-2024
-
Kritik af turismestrategi: Manglende klimafokus udfordrer målsætninger
25-10-2024
-
Organisation efterlyser storbyer i ny strategi
25-10-2024