Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når MCH Messecenter Herning danner rammen om Foodexpo 2026, bliver det med et stærkt fokus på grøn kost, klimavenlig mad og nye madvaner. Zoner som Grønnegade og Kødvejen præsenterer plantebaserede produkter og alternative kødformer, og på Den grønne scene deler eksperter som Daniel Barrera Madsen og Nikolaj Kirk ud af erfaringer og visioner.
Sidstnævnte opfordrer til mere brug af lokale frugter og grønt samt smartere anvendelse af kødet. Trine Krebs fra Food Organisation of Denmark fremhæver oksekøds rolle i et balanceret grønt fødevaresystem og opfordrer professionelle køkkener til at tænke helhedsorienteret i deres strategier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025