Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I oplevelseszonen Grønt & Plantebaseret sætter eventområdet Planteriget fokus på grøn efteruddannelse, arrangeret af Planteløftet.

Målet er at give fagfolk konkrete værktøjer til at implementere flere plantebaserede retter i deres køkkener. Trine Krebs, grøn chef i Food Organisation of Denmark, understreger, at der fortsat er behov for mere viden og tryghed i overgangen til grønnere menuer.

Derudover afholdes masterclasses i vanilje, skinke og ost i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Mejeriforeningen.

HORESTA og 3F står bag konkurrencerne Årets Kok, Årets Tjener og Årets Elevkonkurrence. Messen finder sted i Lokomotivværkstedet den 11.-12. marts 2025.

Læs hele historien på Havnefronten

Kvinder løb med guldet i Årets Kok og Årets Tjener 2025

For første gang i 14 år var der guld til kvinder i begge konkurrencer, da finalerne i Årets Kok og Årets Tjener blev afviklet i København. Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning blev Årets Kok og Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København Årets Tjener

Log ind