Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nye restaurant på Vestergårdsvej er indrettet med fokus på nordisk design og bæredygtighed med genbrugssten, solceller og møbler af genanvendte materialer.

Med plads til 96 gæster tilbyder restauranten både hurtige måltider og hyggelige stunder. SunsetToGo-konceptet giver mulighed for afhentning direkte i bilen.

Familien Nielsen har drevet Sunset Boulevard-restauranter i ni år og lægger vægt på nærhed til driften og medarbejderne.

Den daglige ledelse varetages af Sif Molested Olin, mens flere erfarne medarbejdere fra andre lokationer sikrer en stærk opstart. Åbningen fejres med særlige tilbud til de første gæster.

Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 49 restauranter i Danmark. 

Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter

Efter 16 års fravær er Pizza Hut tilbage i Danmark. Fredag åbnede kæden sin første restaurant på Sjælland i Ballerup, samtidig med en ny restaurant i Vejle. Planen er at etablere 23 restauranter i hele landet.

Meyers udfordret af egne klimamål

Madkoncernen Meyers har opnået væsentlige CO2-reduktioner, men må erkende, at opgaverne er større end forventet, især på deres egne faciliteter.

Log ind