Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmarks fødevare- og gastronomibranche skaber vækst og arbejdspladser, men manglen på faglært arbejdskraft truer både branchens og samfundsøkonomiens fremtid.
Derfor opfordrer Pia Svane, chef for uddannelse og konkurrencer hos HORESTA og Leif W. Laustsen, direktør for FødevareDanmark, i et debatindlæg til at den nye ungdomsuddannelse inkluderer en fødevarelinje.
Det vil sikre flere unge en erhvervsuddannelse med solide jobmuligheder og styrke Danmarks gastronomiske ry, lyder argumentet.
Fravalget strider mod regeringens ambition om at gøre erhvervsuddannelser attraktive og understreger behovet for at matche uddannelsens indhold med arbejdsmarkedets behov.
Læs hele historien på A4 Medier
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Milling Hotels køber største hotel til dato
31-01-2025
-
Legoland introducerer tre nye attraktioner i 2025
31-01-2025
-
HORESTA vil have Airbnb tøjlet
31-01-2025
-
Stort hotel- og konferencecenter planlagt i Kalundborg
31-01-2025
-
Destination Himmerland vil tiltrække flere turister
31-01-2025