Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Konstitueret administrerende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, fremhæver, at hotel- og restaurationsbranchen står over for høje udgifter til råvarer, energi og lønninger, som presser virksomhedernes bundlinje.
Han ser samtidig et stort behov for mere international arbejdskraft og bedre rekruttering til erhvervsuddannelserne for at sikre væksten.
Bæredygtighed og digitalisering er nøglefokusområder, men de kræver investeringer, som mange virksomheder mangler kapital til.
HORESTA arbejder også i 2025 for momsligestilling og yderligere styrkelse af Danmark som kulinarisk destination.
Mens omsætningen i branchens er høj, er økonomien i branchen stadig præget af store forskelle, hvilket kalder på politisk opbakning til en langsigtet løsning.
Læs hele historien på FødevareWatch (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025