Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I sommerperioden har Severin i Middelfart overladt styringen af køkken og servering til sine kokke- og tjenerelever. Konferencecenteret, som normalt henvender sig til forretningsgæster, har i år lanceret en elevrestaurant, hvor unge talenter har haft frie hænder til at sammensætte menuer og levere service.

Ifølge salgs- og marketingkoordinator Camilla Damgaard Christensen er det en del af en indsats for at styrke elevernes faglige ballast og ansvarsfølelse.

En af eleverne, 19-årige Terkel, fremhæver oplevelsen som lærerig og udfordrende. Eleverne har arbejdet med eksklusive råvarer som kaviar og trøffel, og især en ceviche med kammusling har vakt begejstring blandt gæsterne.

Konceptet har fået så positiv respons, at Severin allerede overvejer at gentage det næste sommer. Bordene bliver hurtigt fyldt, og flere gæster er allerede kommet igen.

Læs hele historien på Avisen.nu

Log ind