Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jensens Food Group, der står bag kæden Jensens Bøfhus, kom ud af 2024 med et underskud på 60,7 mio. kr. – mere end en fordobling i forhold til 2023. Omsætningen faldt samtidig fra 453,3 til 365,8 mio. kr., mens driftsresultatet landede på minus 48,9 mio. kr.
Selskabet har siden 2023 arbejdet med en turnaround-strategi, herunder nye tiltag i ledelsen og prisjusteringer, som foreløbigt har haft negativ effekt på indtjeningen.
Som led i strategien forlader Jensens Bøfhus nu det svenske marked efter 27 år. To svenske restauranter er solgt, mens tre andre forventes afhændet i løbet af 2025.
Fokus skal fremover være på det danske marked, hvor ambitionen er at styrke forretningen og modernisere kædens restauranter. Ifølge bestyrelsesformand Christian Hother Sørensen skal den nye retning gøre det muligt at udnytte ressourcerne bedre og skabe ny vækst.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025