Du opnår viden, som gør dig i stand til:
- At beskrive hvad ¿plantebaseret mad¿ er, og hvordan plantebaserede måltider kan sammensættes
- At forklare hvordan plantebaseret mad kan være både klimavenlig og ernæringsmæssigt fyldestgørende
- At redegøre for sensoriske succesfaktorer ved tilberedning af smagfuld plantebaseret mad
Du opnår færdigheder i:
- At planlægge og sammensætte et plantebaseret måltid, hvor der er fokus på velsmag, mæthedsfornemmelse, ernæring og tekstur under hensyn til specifikke målgruppers behov og forventninger
- At tilberede planterige måltider, som er baseret på bælgfrugter, grøntsager, kartofler, kornprodukter, frø og nødder alene og. i samspil med animalske råvarer
- At skabe umami, velsmag og tekstur i det plantebaserede køkken ved hjælp af forskellige tilberedningsmetoder og smagstilsætninger
Hent materialer og
se eller gense webinarer
OBS: en del af indholdet er forbeholdt medlemmer af HORESTA og kræver medlemslogin. Er du medlem, kan du oprette login her. Det kræver kun dit medlemsnummer og postnummer.
Se eller gense et udvalg af tidligere afholdte webinarer og hent materialerne.
Billeder
Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede.
HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.
Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?
HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.
Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.