Deltageren kan udvikle og fremstille tærter med årstidens frugter i såvel frisk som forarbejdet form. Deltageren kan ud fra kendskab til begrebet madspild fremstille frugttærter på en økonomisk måde. Deltageren kan fremstille frugttærter med forskellige fyldcremer- og masser til tærtebunde samt arbejde med geleringsmetoder. Deltageren kan anvende og sammensætte råvarer, så de danner et harmonisk udtryk med hensyn til smag og udseende. Deltageren kan opbevare frugttærter efter gældende fødevarelovgivning.

AMU-kursus: Ja-Tak | Moderne frugttærter

HVOR

ZBC, Maglegårdsvej 8, Roskilde

HVORNÅR

Dato: 29. januar til 30. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.