Det kræver stor viden om fødevarereglerne, når man producerer måltider. Vi kan hjælpe dig med at få indsigt i, hvad du skal leve op til af krav, og vi giver dig besked, når reglerne bliver ændret.

Med et medlemskab af HORESTA får din virksomhed svar på alle spørgsmål om fødevareområdet.

Det gælder blandt andet:

  • Krav til fødevaresikkerhed
  • Fødevarelovgivningen
  • Smiley-rapporter
  • Afgørelser eller sanktioner fra Fødevarestyrelsen
  • Kontrolkampagner

Sideløbende arbejder HORESTA på den politiske bane for at sikre branchen bedst muligt, når lovgivningen – meget ofte – bliver ændret og stiller nye krav til virksomhederne.

HORESTA indgår i netværk med de andre aktører på fødevare- og gastronomiområdet. Det gør, at du får inspiration, sparring og hjælp til at kunne imødegå fremtidige krav samt udvikle din forretning og dine madoplevelser i forhold til blandt andet sundere udbud, bæredygtighed, økologi og lokale fødevarer.  

Egenkontrol

Det er et stort arbejde at indføre egenkontrol. Med hjælp fra HORESTAs officielt anerkendte branchekode går det langt nemmere.

Branchekoden viser, hvordan du udarbejder et egenkontrolprogram og hvilke regler, du skal overholde i forbindelse med egenkontrol.

Anbefalet af fødevarekontrollen

HORESTA BRANCHEKODE

HORESTA Branchekode

  • Eksempel på egenkontrolprogram
  • Vejledning i udarbejdelse af eget egenkontrolprogram
  • Skemaer og skabeloner
  • Særpris for medlemmer af HORESTA

Køb den elektroniske udgave og få den tilsendt i mailen!