Kom med når Kaare Harry Kjerrumgaard, der er en af landets mest benyttede kursusholdere og konsulenter i oplevelsesbranchen, lægger vejen forbi HORESTA og fortæller om tre forskellige emner, der alle kan være med til at optimere forretningen.

Husk, at virksomheder har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F.

Synlighed på nettet – gør det selv-kursus – den 21. august klokken 09:00-16:00
Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimerings-mulighederne for øget synlighed online.

Læs mere og tilmeld dig her

Spar tid og penge på rengøring – den 22. august klokken 09:30-15:30
Der kan spares tid og penge ved at få indsigt i, og forståelse for rengøringsopgaven. Hvorfor rengøringen tager den tid og koster det, den gør. Og hvorledes de forskellige afdelinger kan bidrage til omkostningsbesparelser. Selv de mindste ændringer i den daglige drift, kan medføre at rengøringsudgiften påvirkes.

I forbindelse med kurset vil der blive udleveret et beregningsværktøj, så hver deltager kan beregne tidsforbruget til rengøring for egen virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her

Renevue Management/indtægtsstyring – den 26. august klokken 09:00-16:00
Formålet med kurset er at give deltagerne indblik i indtægtsstyring – også kendt som revenue management, og dermed give en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling samt forbedre indtjeningen.

Der vil være fokus på, hvad den enkelte virksomhed kan gøre for at optimere indtjeningen givet de redskaber og salgskanaler, som virksomheden har til rådighed.

Læs mere og tilmeld dig her

Kursus: Støtte til efter– og videreuddannelse

Kl. 09.30 - 12.00.

HORESTA inviterer til kursus i de økonomiske støtte muligheder, som eksisterer både offentligt og i overenskomsten mellem 3F/HORESTA i forhold til efter- og videreuddannelse.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 10.45.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde uddannelses- & projektchef Pia Svane fra HORESTA.

Log ind