Poprockbandet Jung – der for alvor tog danskernes hjerter med singlerne ”Hun kommer tilbage” fra 2019, ”Blitz, baby” fra 2020 og senest 2024-hittet ”Nu vil jeg hjem” – sørger for underholdning fra øverste hylde, når HORESTAs Årsdag 2024 finder sted torsdag den 21. november i Øksnehallen i København under titlen "The Tech Revolution".

Bandet, der består af forsanger Jonas Jung, Michael Hovmand Hansen på keyboard og Sigurd Boesen på guitar, vil stå for at levere fængende toner og en fed fest, når den faglige del af årsdagen går på hæld.

Med mere end 34 mio. afspilninger på deres fem mest populære numre, kan man roligt sige, at Jung de seneste år har taget danskernes musikalske hjerter med storm. De har gennem årene også vundet flere priser – bl.a. Årets Nye Danske Livenavn ved Danish Music Awards og fem GAFFA-priser.

Årsdag i fremtidens tegn
På årsdagen vil moderator Anne Sophia Hermansen desuden invitere inden for til årets suverænt største begivenhed i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

I løbet af dagen kan du møde fremtidsforskeren Louise Fredbo-Nielsen som sætter ord på, hvordan forbrugerne vil ændre adfærd over de kommende år. Du vil også kunne høre Tina Dyhr Dupont og Ken Hughes fortælle, hvordan robotteknologi og AI vil påvirke branchen, og endelig vil Ulrik Lynge give indsigt i, hvordan du motiverer fremtidens arbejdskraft i en tid, hvor teknologien klarer mange af de manuelle funktioner.

Kort sagt: Du kan godt glæde dig til en fagligt givende og underholdende dag!

Du kan læse mere om HORESTAs Årsdag 2024 og tilmelde dig herunder.

Tilmeld dig HORESTA Årsdag 2024 her

Medlemmer af HORESTA har fri adgang til dagen, og I er meget velkomne til at tage hele ledergruppen med. Husk at deltagelse kræver tilmelding, selv om det er gratis. Om aftenen slutter vi årsdagen af med en branchefest tæt på Øksnehallen i DGI-Byen. Her er prisen for både medlemmer og ikke-medlemmer 895 kroner for en aften med både tre retters menu, vin, drinks og dansevenlig DJ-musik. Ikke-medlemmer er også meget velkomne på dagen, men skal købe en billet.

Log ind