Se med på HORESTA Play herunder, hvor vi interviewer Sebastian Holberg Svendsgaard og holdcoach Ronni Mortensen fra Geranium.
Her deler de deres oplevelser fra konkurrencen, glæden over podiepladsen, og sætter ord på, hvad det kræver at nå til toppen af den gastronomiske verdenselite.
Med sølvmedaljen cementerer Danmark sin position som en af verdens førende gastronomiske nationer. Resultatet vidner om hårdt arbejde, talent og en stærk holdindsats – og lover godt for fremtidens danske Bocuse d’Or-deltagere.
Endnu engang stort tillykke!

Sebastian og holdet bliver lykønsket af sponsorer, branchefolk, politikere m.fl. på Hotel- og Restaurantsskolen i Valby.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
To kommuner i top-10: VisitNordsjælland gør status over rekordår
20-02-2025
-
Ny chef for Destination Bornholm
20-02-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på faglig inspiration
20-02-2025
-
Gymnasiereform skal bane vej for flere faglærte i restaurationsbranchen
20-02-2025
-
Finsk kapitalforvalter opkøber fire danske hoteller
20-02-2025
-
Flere Airbnb-overnatninger kræver handling
20-02-2025
-
Vestkysten satser på helårsåbent – og det virker
20-02-2025
-
Hotel lancerer unikt motionsophold for ældre
20-02-2025