HORESTA afholder mandag den 7. april Restaurant Insights 2025 i Kilden i Haven i Tivoli, København – en inspirationsdag for restaurationsbranchen.

Nu er programmet klar – og det byder på en række stærke oplæg, der zoomer ind på udviklingen i restaurantbranchen, bæredygtighed, digitalisering og dansk økonomi.

Dagen starter med en brancheopdatering fra HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær, efterfulgt af indlæg fra blandt andre restauratør Dorte Juhl Østergaard fra LOCA og OnlinePOS’ Karsten Knudsen og Pål Rikter, der dykker ned i teknologiens betydning for gæsteoplevelsen.

Derudover giver Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen sit bud på, hvad dansk økonomi betyder for restaurantmarkedet i 2025.

"Jeg glæder mig til en dag med inspirerende indhold, hvor vi dykker ned i vores spændende branche med de nyeste tal og tendenser. Det bliver en oplagt mulighed for både at blive klogere og møde gode kolleger fra hele landet," siger Jonas Kjær, cheføkonom i HORESTA.

Restaurant Insights er eksklusivt for virksomheder med restaurantdrift og henvender sig til ledere og beslutningstagere i restauranter, caféer, hotelrestauranter, catering, kantiner, natteliv og lignende.

For HORESTAs medlemmer er deltagelse gratis. Ikke-medlemmer: 1.500 kr. ekskl. moms pr. person. Der opkræves et gebyr på 700 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelsen eller ved no-show.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Tilmeld dig her

Dyvig Badehotel bliver Jyllands første femstjernede hotel

Det ikoniske badehotel på Nordals har som det første i Jylland opnået den prestigefyldte femstjernede klassificering i det officielle europæiske system. Det vidner om luksus, gastronomi og service i særklasse – uden for hovedstaden.

Michelin-restaurant giver skoletrætte unge en ny start

Hos Gastromé i Aarhus har virksomhedspraktik vist sig som en effektiv vej til trivsel og motivation for unge med udfordringer i skolen. Restaurantens succes skyldes et målrettet arbejde med at skabe plads til dem, der ellers risikerer at falde udenfor.

Log ind