Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.
Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.
”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt analyseværktøj skal tiltrække flere kulturturister til Danmark
05-09-2025
-
Royal Run kan booste turismen i fire nye værtsbyer
05-09-2025
-
Debatindlæg: Butikker og restauranter lukker for tidligt på turistsæsonen
05-09-2025
-
Palads-biografen kan få hotel og panoramabar på toppen
05-09-2025
-
Too Good To Go træder ind på det asiatiske marked
05-09-2025
-
HORESTA: Loft for korttidsudlejning bør halveres
05-09-2025
-
Danhostel søger ny direktør med fokus på brand og vækst
05-09-2025
-
Forskere advarer mod kystbyggeri: Planlovslempelser kan skade turismen
05-09-2025