Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke kun i Danmark, at restauranter som Noma og Geranium har bidraget til at udvikle gastroturismen. På Færøerne finder man restaurant Koks, der i 2015 og 2018 blev kåret som Norden bedste restaurant ved tildelingen af “The Nordic Prize”, skriver Standby.dk.
Restauranten, der drives af Johannes Jensen og har Poul Andrias Ziska som køkkenchef, var oprindeligt placeret på Hotel Føroyar i Torshavn. I dag ligger den i Frammi við Gjónna på øen Streymoy, men i sommeren 2022 flytter menuerne fra Koks ind i Restaurant Egede, der ligger i Ilimanaq Lodge i Ilimanaq. Det er en grønlandsk bygd med det danske navn Claushavn omkring 15 kilometer syd for Ilulissat i den østlige del af Diskobugten.
Ilimanaq Lodge har siden åbningen i 2017 serveret mad af grønlandske råvarer med et “ny-nordisk twist”, men det vil blive taget til nye højder, når de færøske madkunstnere midlertidigt vil indtage restauranten, der betjener hytterne ved Ilimanaq Lodge.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kongen besøger EuroSkills i Herning: EM for unge faglærte
04-09-2025
-
Rosenkrantz-Theil vil sætte bremsen i for turboturismen
04-09-2025
-
Klumme: Strammere regler for Airbnb kan sikre balancen i storbyen
04-09-2025
-
Hollywood-effekt sender flere amerikanere til København
04-09-2025
-
Norge har den hurtigst voksende korttidsudlejning i Europa
04-09-2025
-
Fusion samler gæsterejsen i én platform for hoteller
04-09-2025
-
Hotelkøb baner vej for nyt center om demokratiets historie
04-09-2025
-
Djurs Sommerland satser på ferieoplevelser med nyt resort
04-09-2025