Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den verdensomspændende eksklusive hotel- og restaurantorganisation Relais & Châteaux har holdt sin 53. årlige medlemskongres i København. Det skriver Turistmonitor.dk.

Men hvad er organisationens rolle på det danske marked? Hvilke tendenser ser de? Og hvordan vil organisationen indfri deres løfte til Unesco om at gøre verden til et bedre sted gennem mad og gæstfrihed?

Det er nogle af de spørgsmål, Turistmonitor forsøgte at få svar på hos Mads Hylleholt Bøttger, der ejer Dragsholm Slot og er den danske talsmand for organisationen.

“Relais & Châteaux skal bidrage til at tiltrække flere gæster fra topsegmentet til Danmark og agere internationalt kvalitetsstempel for de medlemmer, der er lykkedes i at blive optaget i foreningen. Ved at øge kendskabsgraden til Relais & Châteaux, skal vi samtidig signalere til danske turister, at de oplevelser, som de ofte søger i udlandet, findes herhjemme og har en rigtig høj kvalitet internationalt,” forklarer Mads Hylleholt Bøttger.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login.

HORESTA: Branchen er stadig hæmmet af høje omkostninger

Hotel- og restaurantbranchen har længe været presset af stigende omkostninger og en mangel på kvalificeret arbejdskraft. Selvom branchen oplever en vækst i omsætning i første kvartal af 2024, bremser stigende priser stadig fremgangen.

Log ind