Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra 1. juni bliver Simon B. Groth chef for Bæredygtighed og Certificering i Horesta, hvor han bliver en nøglefigur i udviklingen af turisme- og oplevelseserhvervets arbejde med bæredygtighed og fødevarer. Det skriver Turistmonitor.
Simon B.Groth skifter til Horesta fra en stilling som Public Affairs Director hos konsulenthuset Grace, og han har tidligere erfaring fra både politiske og statslige organisationer, herunder Radikale Venstre og Forsvarsministeriet.
I sin nye rolle vil Groth være ansvarlig for strategiske områder som bæredygtighed, ESG (Environmental, Social, and Governance), certificeringsordninger og fødevarer.
”Med ansættelsen af ham styrker vi vores indsats på en række områder, hvor branchen i disse år udvikler sig i et meget højt tempo og derfor efterspørges en række nye ydelser og produkter,” udtaler Pia E. Voss, adm. direktør i Horesta.
Du kan læse hele historien på turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024