Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Artiklen i New York Times, som blev udgivet i april, roser Rødvig Kro og Badehotel og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.

Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.

Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.

Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.

Læs hele historien på tv2.dk

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

Log ind