Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Menuen er dynamisk, tilgangen er legende, og så går den aarhusianske Restaurant Hærværks aldrig på kompromis med bæredygtigheden. Det fortæller Rune Lund Sørensen, der er kok og ejer af restauranten, stolt som noget af det første. Det skriver Jyllands-Posten.
Som hædersmærke for de principper kan restauranten da også både fremvise den grønne Michelinstjerne, som de fik tildelt i 2023 og det økologiske guldmærke, der betyder, at mellem 90 og 100 pct. af det, gæsterne får på tallerkenen, er økologisk.
Og når det ikke er økologien, der dikterer retterne, er det i høj grad vind, vejr, og de små, lokale producenter og leverandører, der gør det, fortæller Rune Lund Sørensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024