Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tirsdag den 19. november blev KOLD College Odense kåret som vinder af Young Chef 2024. Vinderholdet bestod af kokkeeleverne Magnus Kokkendorff Ravnbo og Cecilie Gade samt tjenerelev Aisling Fidelma O’Connor.

Konkurrencen blev afholdt på TECH College i Aalborg, hvor fem hold fra landets førende gastronomiuddannelser dystede om at sammensætte velsmagende, bæredygtige menuer og levere en skarp præsentation i samarbejde.

Vinderholdet modtog en præmie på 30.000 kroner til en faglig rejse og et besøg på en overenskomstdækket gourmetrestaurant.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark med støtte fra HORESTA, 3F Privat Service og Restauration samt Food Organisation of Denmark.

Vinderne af Young Chef 2024: Magnus Kokkendorff Ravnbo, Cecilie Gade og Aisling Fidelma O’Connor.

Vinderne af Young Chef 2024: Magnus Kokkendorff Ravnbo, Cecilie Gade og Aisling Fidelma O’Connor.

Danske restauranter skal have bedre adgang til kontantindbetalinger

Alt for mange virksomheder får i dag ikke lov til at oprette en erhvervskonto på grund af de gældende hvidvaskregler. Nu er regeringen klar med ny lovgivning, som skal give flere adgang. Dog er det bekymrende, at regeringen vil sætte et månedligt loft på 20.000 kr. for kontantindbetalinger, mener HORESTA.

Log ind