Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aalborg Kommune og en række fonde investerer nu 60 millioner kroner i at gøre Aalborg til en historisk destination.

Projektet indebærer blandt andet en renovering af Aalborg Historiske Museum, som skal binde byens historiske fortælling sammen og gøre historien tilgængelig for både lokale og turister.

”En væsentlig del af projektet består af en gennemgribende renovering og opgradering af udstillinger og formidling ved Aalborg Historiske Museum. Vores vision er at omdanne museet til en port til byens historie og knytte museumsbygning og udstillinger tæt sammen med de førnævnte historiske steder i byen”, siger Lars Christian Nørbach, museumsdirektør ved Nordjyske Museer.

Museet lukker i 2027 og genåbner i 2028 med nye udstillinger, der vil skabe en stærkere kobling mellem byens fortid og nutid.

Borgmester Lasse Frimand Jensen understreger, at projektet vil styrke Aalborgs kulturelle profil og tiltrække både borgere og turister.

Flere fonde, herunder Augustinus Fonden og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, støtter projektet.

Læs hele historien på Turistmonitor.dk (kræver login)

Aalborg-hotel skifter ejer efter millionhandel

Erhvervsmanden Christian Lindberg Olsen fra Skive har købt hotellet af de tre investorer Christian Abildgaard, René Sørensen og Jan Kjær gennem deres fælles investeringsselskab Blokhusdk ApS

Log ind