Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Natasja Hacene, kok på Hotel Juelsminde Strand, er nomineret til prisen Årets Fagtalent, en ny anerkendelse for unge talenter.
Hotelchef Mads Juul Thalund beskriver hende som et aktiv for Juelsminde, hvor hendes indsats i køkkenet har hævet standarden og øget hotellets omsætning.
Siden hendes ansættelse i august 2023 er køkkenets omsætning steget fra 3,35 millioner til 5,1 millioner, samtidig med at udgiften til råvarer er reduceret.
Dette skyldes blandt andet Hacenes ændringer som færre buffeter, brug af lokale råvarer og hjemmelavede syltede produkter. Natasja er én af tre nominerede og ser frem til prisuddelingen i København den 28. november.
Læs hele historien på Ugeavisen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kølpin Hotels åbner nyt hybridkoncept i Aarhus
31-10-2024
-
Danskerne skifter forbrug: København nyder godt af kulturel vækst
31-10-2024
-
Alternativet vil indføre pant på takeaway-emballage for mere genanvendelse
31-10-2024
-
Christiansborg kræver svar om nyt badehotel på Rømø
31-10-2024
-
Restaurantkæder udvider trods økonomisk forsigtighed
31-10-2024
-
Den unge kok Natasja giver Hotel Juelsminde Strand ny energi
31-10-2024
-
Restaurantchef takker af på Ruths Hotel i Skagen
31-10-2024
-
McDonalds-chef har "hånden på kogepladen" i brud med franchisemodel
31-10-2024
-
VisitDenmarks nye markedschef styrker indsats for tyske turister
31-10-2024
-
Karim Nielsen træder ind i Zoos bestyrelse
31-10-2024