Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når de danske hoteller i efterårsferien slår dørene op for kunderne, sker det stadig oftere, at en firbenet gæst er med. Det forklarer Nadeem Wasi, medlemschef HORESTA, i et indslag til DR P4 Nordjylland.

”Man forsøger at tiltrække særlige kundegrupper, netop så der er en forskel, og alle steder ikke bare minder om hinanden. I den forbindelse er der en række af vores medlemmer som også har mulighederne for at kunne byde gæster med hunde inden for”, siger Nadeem Wasi.

Netop det, at også hunde må komme med inden for vinder frem på steder, hvor der er mange turister.

”Særligt ude på vestkysten og på øerne oplever vi, at der er flere steder, der efterhånden gerne vil byde de firbenede gæster velkomne”, siger Nadeem Wasi.

”I takt med at konkurrencen bliver større, vil man gerne kunne give særlige oplevelser. Det kan så enten være i form af et sted, der er åbent for gæster med hunde, eller et sted, hvor man ankommer på mountain bike. Her tilgodeser man et særligt publikum og markedsfører sig overfor dem”, siger han.

Hør hele indslaget på DR P4 Nordjylland

Vil kompensere hoteller ved metrobyggeri

Når næste fase af metrobyggeriet går i gang, kan centrale hoteller i København se frem til byggestøj og opgravede gader. HORESTA vil have kompensation til hoteller på lige fod med andre naboer.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind