Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Onsdag åbnede Restaurant VIE i Nordhavn i København, hvor Michelin-kok Mikkel Maarbjerg, sammen med tre venner, kunne præsentere en moderne bykro.
Maarbjerg, kendt fra Michelin-restauranterne Kommandanten og Ensemble, vil med VIE skabe et samlingspunkt for både lokale og besøgende, der ønsker god mad i afslappede omgivelser.
Menuen er baseret på sæsonens råvarer og byder på en kombination af fransk og nordisk køkken med retter som grisekotelet med brunet smør og løgtoast med sortfodsskinke.
"Vores mad er båret af sæsonens bedste råvarer og samarbejdet med udvalgte producenter. Skolet i det franske, funderet i det nordiske og inspireret af hele verdens vidunderlige køkken serverer vi klassiske, enkle og smagfulde retter", lyder det på Restaurant Vies hjemmeside.
Restaurant VIE ligger centralt i Den Røde By i Nordhavn og tilbyder både en 7-retters menu og a la carte.
Læs hele historien på KøbenhavnLIV.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danske unge er de flittigste restaurantgæster
17-10-2024
-
Ny dom i sag om 120-dages reglen
17-10-2024
PRESSEKLIP
-
Michelin-kok åbner ny restaurant i Københavns Nordhavn
17-10-2024
-
Flere unge og seniorer får fodfæste på arbejdsmarkedet
17-10-2024
-
Firestjernet hotel ved Vadehavet sat til salg
17-10-2024
-
Hotel Fredericia slår indtjeningsrekord
17-10-2024
-
Aarhus i top fem på global bæredygtighedsliste
17-10-2024
-
Aarhus Airport i kritiske økonomiske forhandlinger
17-10-2024