Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel- og Restaurantskolen oplever en uventet stor tilstrømning af elever til deres nye uddannelse som grøn madhåndværker.
Uddannelsen, der fokuserer på bæredygtig gastronomi og plantebaserede råvarer, har tiltrukket 26 elever, selvom skolen oprindeligt kun forventede 15.
Uddannelsen imødekommer en stigende interesse for grøn madlavning og bæredygtige proteiner, hvilket appellerer til unge, der ønsker at være en del af den grønne omstilling i hotel- og restaurationsbranchen.
Projektleder Christian Fentz understreger, at uddannelsen tilbyder et vigtigt alternativ for elever, der ikke ønsker at arbejde med kød, men i stedet ønsker at fordybe sig i grøn madlavning.
Læs hele historien på Turisme24.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dragør satser på turisme med ny DR-julekalender
30-11-2024
-
Støjkonflikt mellem kendt hotel og biograf
30-11-2024
-
Stor campingkæde vil styrke vækst via medlemskab hos HORESTA
30-11-2024
-
Årets Kok og Årets Tjener kåres på Madværkstedet København
30-11-2024
-
Restauranter rammes af udeblevne gæster
30-11-2024
-
Hotel Ry bliver til Hotel Birksø
30-11-2024