Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Joe & The Juices topchef, Thomas Nørøxe, fortæller, at kæden er åben for opkøb af både enkeltstående enheder og hele kæder, afhængigt af lokationernes potentiale.

Efter et succesfuldt 2024, hvor gælden er reduceret, forventes årets regnskab at vise et trecifret millionoverskud – det første siden 2015. En børsnotering er stadig på tegnebrættet, men ikke i 2025.

I Danmark lanceres nye koncepter, herunder en drive thru i Nyborg og et Joe House i København.

Med opbakning fra General Atlantic og milliardær Nassef Sawiris har kæden ikke akut behov for ny kapital, men vil fortsat vurdere investeringsmuligheder.

Læs hele historien på FødevareWatch (kræver login)

Stjernekok åbner ny restaurant på Færøerne

Efter lukningen af Michelin-restauranten KOKS åbner Poul Andrias Ziska i april sin egen restaurant, PAZ, i Tórshavn. Målet er at videreføre Nordatlantens førende gastronomi og bringe en Michelin-stjerne tilbage til Færøerne.

Log ind