Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Meyers har reduceret CO2-aftrykket fra råvarer (scope 3) med 31 pct., men har kun nået 11 pct. af reduktionerne i egne faciliteter (scope 1 og 2) på vejen mod 2025-målene.
Direktør Jesper Wacherhausen fremhæver, at fokus hidtil har været på råvarer, som udgør 90 pct. af det samlede aftryk.
Reduceringer i driften skal nu accelereres, bl.a. gennem energieffektivisering og bedre arbejdsgange.
Målet for 2030 om en halvering af råvarernes CO2-aftryk vurderes også som udfordrende, især med stigende råvarepriser og usikre markedsforhold. Jesper Wacherhausen understreger dog, at bæredygtighed forbliver centralt for Meyers.
Læs hele historien på Børsen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Milling Hotels køber største hotel til dato
31-01-2025
-
Legoland introducerer tre nye attraktioner i 2025
31-01-2025
-
HORESTA vil have Airbnb tøjlet
31-01-2025
-
Meyers skifter ud på direktørpost efter to år
31-01-2025
-
Stort hotel- og konferencecenter planlagt i Kalundborg
31-01-2025
-
Destination Himmerland vil tiltrække flere turister
31-01-2025