Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jacob Jensen (V) arbejder på at skabe stabilitet for Det Økologiske Spisemærke, der har været genstand for politisk usikkerhed. Mærket er centralt for mange restauranter og kantiner, men har kæmpet for varig finansiering.
Ordningen, der viser andelen af økologiske råvarer i professionelle køkkener, blev i 2024 reddet med tre millioner kroner efter politisk debat. Nu er mærket tilbage på finansloven, men fremtiden er stadig uafklaret. Økologisk Landsforenings direktør, Rasmus Prehn, kæmper for en fast finansiering, men erkender, at det er en svær politisk kamp.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025