Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Juelsminde Strand er blevet Green Key-certificeret, hvilket betyder, at de lever op til en række krav om bæredygtighed. Det skriver Hedensted Avis.
Blandt andet er der installeret sparehaner og sparedyser og så der er kommet fokus på lokale leverandører.
Det betyder, at der er skiftet til en lokal skraldemand, at serranoskinken er byttet ud med skagensskinke, og at kyllinger nu leveres fra Hopballegård.
”Nu lever vi op til nogle bundkrav for certificeringen, og så skal vi sætte nye mål,” siger hotelchef, Mads Juul Thalund, der blandt andet vil kigge yderligere på vandforbruget, som er en stor synder.
Læs hele historien på ugeavisen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Burger King Danmark får ny direktør
22-04-2025
-
Fårup Sommerland investerer 30 mio. kr. i jubilæumssæson
22-04-2025
-
Michelin-erfaring skal løfte historisk badehotel
22-04-2025
-
Norge vil indføre turistskat på overnatninger
22-04-2025
-
Brøchner Hotels lander tilfredsstillende resultat
22-04-2025
-
Københavns Lufthavn fylder 100 år
22-04-2025
-
Nyt barkoncept satser på spil og samvær frem for høj promille
22-04-2025
-
Comwell fik indflydelse: Nyt hotel i Køge bliver mindre end planlagt
22-04-2025