Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er travlt i den franske bistrokæde Bouillon, som især har slået sig op på at servere mad til markant lavere priser end sine konkurrenter. Det skriver Fødevarewatch.
For et år siden åbnede restauranten i København, derefter i Århus og nu åbner endnu en restaurant i Odense.
Den parisisk inspirerede restaurant skal placeres i den såkaldte Pariser Passage i Odense, som ejendomsselskabet Barfoed Group vil genåbne.
Restauranten i Odense åbner den 15. september, og restauranten skal kunne rumme 145 gæster indendørs og cirka 60 pladser under den overdækkede terrasse.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelstars Union er kommet med reviderede kriterier
05-12-2024
-
HORESTA til møde med EU’s nye turismekommissær
05-12-2024
-
Kontanter: Kend reglerne og undgå dyre fejl
05-12-2024
PRESSEKLIP
-
Ny direktør for VisitNordsjælland
05-12-2024
-
Regeringen opjusterer vækstforventningerne
05-12-2024
-
Turisme tilbage på niveauet før pandemien
05-12-2024
-
Lalandia udvider tilbud til børnefamilier
05-12-2024
-
Turister i Nordjylland skal plante træer for klimaet
05-12-2024
-
Ny rapport sætter fokus på autocamperturisters behov
05-12-2024