Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mikael Pettersson er ny hotelchef på ProfilHotels Richmond i København. I en pressemeddelelse skriver hotellet, at Mikael bringer næsten 17 års international erfaring fra store hotelkæder i USA, London og Mellemøsten med sig. Han vendte tilbage til Sverige i 2013 for at åbne Elite Hotell Ideon i Lund og har senest været General Manager for ProfilHotels Halmstad Plaza.

Mikael kommer med en imponerende baggrund inden for hotelbranchen og besidder en dyb forståelse for gæstfrihed, service og drift. Hans erfaring og resultater forventes at styrke hotellets position og gøre det til et foretrukket valg for både forretnings- og ferierejsende.

ProfilHotels Richmond er et 3-stjernet hotel centralt beliggende i København, med 127 værelser og konferencefaciliteter til op til 120 personer. Hotellet er kendt for sin gode service og lækre morgenmad og er en del af Ligula Hospitality Group, som ejer omkring 40 hoteller i Sverige, Danmark og Tyskland.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind